Koncert TONE OF LIFE

09. lipnja 2015.

Pogledaj izložbu besplatno!

 

Učlani se u mrežu prijatelja HPM-a i ostvari brojne pogodnosti!

Pozivamo vas na čarobnu glazbenu izvedbu TONE OF LIFE
ansambla DON CONREAUX'S MYSTERIUM TREMENDUM 09.06.2015 u 20h
u atriju Prirodoslovnog muzeja, Demetrova 1, Zagreb

Nastupaju DON CONREAUX, TOM SOLTRON, ABBY DEL SOL, članovi Gong grupe Hrvatska: Branka Ajredini, Ingrid Karačić Butorac, Ines Richter, Mladen Richter, Vedran Petrak, Zoran Malin i prijatelji.

Izuzetna nam je čast u Zagrebu ugostiti velikog svjetskog mentora Gong puta, Grand Gong Master Don Conreauxa iz New York-a koji već preko 10 godina dolazi u Hrvatsku i na ovim prostorima podučava i prenosi znanja zvukoterapije i muzičke improvizacije. Prenosi poruku mira i tolerancije diljem svijeta. Na ovogodišnjoj Europskoj turneji s njime putuju i nastupaju majstori gonga Abby del Sol i Tom Soltron, naši prijatelji iz Poljske koji će svojim prisustvom oplemeniti muziciranje na ovom koncertu.

Posjetioci koncerta sudjeluju u nagradnoj igri sponzora a izvlačenje nagrada će se dogoditi na samom kraju koncerta. Moći ćete biti sretan dobitnik masaže u Luna kreativnom centru, ZASU narukvice od rudrakšina drva i kristala, Raindrop masaže i zvukoterapeutskog tretmana u centru Dobro Dolazi ili kozmetičkog tretmana u Biosanu.

Hrvatski prirodoslovni muzej za ovaj jedinstveni zvučni događaj ustupa svoj predivan prostor otvorenog atrija.

Ukoliko će biti varljivo vrijeme atrij ima i natkriveni dio s tajanstvenim arkadama. Kako će u doba koncerta biti večer, a mi svi u romantičnom ambijentu na otvorenom, računajte da vam je potrebna toplija odjeća.

Na raspolaganju će biti određen broj stolica za one kojima to odgovara, a ostale pozivamo da ponesu jastučiće/dekice/prostirke i udobno se smjeste na podu atrija ukrašenom umjetničkim kamenim djelima.

Za posjetu koncertu preporučena donacija je 50kn a na dan koncerta 70kn. Za pitanja kontakti su: branka.ajredini@pu.t-com.hr, ingrid.epigon@gmail.com, ines.richter@mail.inet.hr, kreativni.centar.luna@gmail.com, vedran.petrak@gmail.com.

Veselimo se zajedničkom stvaranju magičnih zvukova koji život znače i čast nam je dijeliti ih s vama!

Gong grupa Hrvatska