Promocija knjige "PS- prepoznaj stablo"

24. svibnja 2023.
Knjižara Hoću knjigu Megastore Bogovićeva
Zorana Sedlar

Pogledaj izložbu besplatno!

 

Učlani se u mrežu prijatelja HPM-a i ostvari brojne pogodnosti!

⏰24. svibnja u 18 sati u knjižari Hoću knjigu Megastoreu Bogovićevoj ulici u Zagrebu
📘 promocija knjige knjige "PS - Prepoznaj stablo"
Na 43. rođendan naše Zorane Sedlar koja je u listopadu 2020. izgubila bitku sa zloćudnom bolesti, njezina majka, legendarna radijska voditeljica i urednica Sonja Šarunić sudjelovat će na promociji njezine knjige "PS - Prepoznaj stablo".
Viša stručna suradnica na Biološkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu i kustosica Hrvatskog prirodoslovnog muzeja na njoj je naporno radila sve do svog preranog kraja i gotovo je dovršila, a da se priredi za objavu trebalo je pronaći još samo prigodan fotografski materijal i grafički je urediti.
Na promociji knjige sudjelovat će dr. sc Suzana Buzjak, stručna urednica knjige, mr. sc Vesna Tokić, recenzentica, Iva Veble Bladt, nakladnica knjige, te mladi glazbenici: sopranistica Uršula Divošević, violončelistica Kaja Haramina, violinistice Katarina Vuzem, Estera Čelan i Jana Csiffary. Moderatorica će biti Sonja Šarunić, koja se jako veseli ovom događaju, što će se zbiti u spomen na njenu Zoranu, vedru, nasmiješenu otvorenu znanstvenicu, učiteljicu, mamu Vibora i Karle, uvijek spremnu pomoći svima.